Ingrediënten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 120 ºC. Klop in een ontvette kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje (al mixend) driekwart van de suiker toe. Klop net zo lang tot het eiwit stevige pieken vormt. Meng de maïzena met de azijn en meng het door het eiwitschuim. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor. Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakplaat tot een soort hoopje. Druk met een spatel in het midden van het eiwitschuim, zodat je een soort nestje krijgt. Laat het eiwitschuim circa 1 uur en 30 minuten in de oven drogen. Snijd de frambozen in kwarten en versnipper de blaadjes munt. Wanneer de pavlova volledig is afgekoeld, kun je de slagroom over de pavlova verdelen. Verdeel hier de frambozen over en bestrooi met wat stukjes munt en eventueel wat poedersuiker.
Vorige week zijn onze zonnepanelen gewassen. Dit was hard nodig omdat ze door het vuil minder energie opwekken. Op onze stal daken hebben we 1.113 zonnenpanelen liggen. Deze panelen leveren voldoende stroom vor het hele bedrijf! de stroom die over is leveren we terug aan het net zodat we nog meer huishoudens kunnen voorzien in groene stroom.
Lees meer...We hebben er hulp bij! In een van onze stallen waar we de stapels eieren nog met de hand op pallets tilden hebben we nu een robot die dit zware werk overneemt. Automatisch pakt de Meggbot vier stpels eieren van de band, deze worden netjes op de pallet gestapeld. Is de laag vol dan pakt deze automatisch een tussenblad en...
Lees meer...