Ingrediënten:
Bereiding:
Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat de eieren na het koken afkoelen onder de koude kraan. Pel de eieren en snijd ze in stukjes of gebruik een eiersnijder. Snij de halve komkommer in stukken. Snij het sjalotje in kleine stukjes en knip de bieslook/peterselie fijn met een schaar. Meng het sjalotje, de mayonaise, kerriepoeder, yoghurt, bieslook/peterselie en eieren door elkaar. Strooi er naar smaak nog wat peper en zout over. Verspreid het mengsel over de komkommerstukken.
Vorige week zijn onze zonnepanelen gewassen. Dit was hard nodig omdat ze door het vuil minder energie opwekken. Op onze stal daken hebben we 1.113 zonnenpanelen liggen. Deze panelen leveren voldoende stroom vor het hele bedrijf! de stroom die over is leveren we terug aan het net zodat we nog meer huishoudens kunnen voorzien in groene stroom.
Lees meer...We hebben er hulp bij! In een van onze stallen waar we de stapels eieren nog met de hand op pallets tilden hebben we nu een robot die dit zware werk overneemt. Automatisch pakt de Meggbot vier stpels eieren van de band, deze worden netjes op de pallet gestapeld. Is de laag vol dan pakt deze automatisch een tussenblad en...
Lees meer...